Bună dimineața și o săptămână plăcută vă doresc, în ciuda căldurilor și codurilor anunțate cu generozitate pe toate posturile.

Ca să ne răcorească cu un duș rece și să mai uitam de căldură de afara, „binevoitorii” și „oamenii de bine” care își duc liniștiți traiul printre noi având timp să gândească și pentru alții, au scos un nou subiect fierbinte (de parca nu ajungea căldura de afara) – Se schimbă organigrama!

Și de aici, un potop de variante care mai fantezistă, care mai imposibilă și nerealistă, create fiecare pe modelul imaginației creatoare a cetățeanului interesat.

Ba că dispare un serviciu, ba că se schimbă o persoană cu alta și tot așa, care cum înțelege, a pus sau a scos din informații tot ce s-a putut scoate că poate așa se mai abate gândul de la discuțiile de prime sau beneficiu care au monopolizat discuțiile săptămâna trecută.

Ce să mai comentăm? Gura lumii… slobodă.

Oficial, și nu avem motive să credem că e altfel, așa cum ne-a asigurat Dl Director General la sedinta de saptamana trecuta, la momentul la care va demara actiuni de modificare substantiala a unei organigrame, se va consulta cu sindicatele și va avea câteva runde de discuții pentru a conveni eventuale modificări înainte de a le propune spre avizare.

Acest lucru pot să vă confirm că nu s-a întâmplat încă, așa că o schimbare a organigramei, se va face etapizat, o prima modificare corectiva si fara impact asupra modului actual de relationare se va face la urmatoarea sedinta CA. (De aici probabil zvonurile si exagerarile vehiculate)

Sfatul nostru este să ne concentrăm pe problemele reale.

Să ne asiguram că ne facem treaba și ne adaptăm la condițiile de lucru actuale, la valul de căldură și la traficul de pasageri crescut, lăsând ca timpul să confirme cele spuse mai sus.

Sunt destule provocări și probleme pentru a ne mai încărca cu altele (căldură, concedii, greva Tarom, rate la bănci și examenele copiilor).

Între timp, noi vom sta aproape și vă vom informa corect, iar dacă va fi cazul și vor fi anunțate schimbări, să ne asigurăm că vor fi corecte, constructive și obligatoriu vor servi bunul mers al lucrurilor, armonizând și nu îngreunând activitatea așa cum noi știm ca trebuie să se desfășoare.

În rest, o săptămână frumoasa și concedii relaxante pentru cei programați în această perioadă.

Să auzim numai de bine

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *